icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij BIConsult
Vacature

Senior Informatica Powercenter specialist

Ben jij een ervaren Business Intelligence consultant en specialist op het gebied van Informatica Powercenter? Werk je graag zelfstandig en trekt het ondernemerschap je? Dan is BIConsult de werkgever die je zoekt!

Functieomschrijving

Als Informatica Powercenter specialist ben jij de cruciale schakel in het complexe Business Intelligence landschap van grote organisaties. Dankzij jouw kennis en inzicht kun je strategie en beleid vertalen naar Business Intelligence oplossingen. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert datawarehouses met de technologie van Informatica. Door je consultancyvaardigheden volledig te benutten, help je onze klanten écht een stap verder.

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt een hbo- of academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het Business Intelligence vakgebied in rollen als ETL Developer, Data/Informatie Analist of (Solution) Architect
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Informatica Powercenter
  • Je heb kennis van en ervaring met data modelleren en SQL
  • Je hebt uitstekende consultancyvaardigheden
  • Ondernemen zit in je bloed
  • Je signaleert kansen en draagt mogelijkheden aan voor nieuwe opdrachten

Beloning als ondernemer (midlance)

BIConsult heeft een bijzonder aantrekkelijk loopbaanperspectief voor je klaarstaan. Je krijgt uitdagende opdrachten met een grote mate van zelfstandigheid. En de beloning? Die is hoger dan je gewend bent. Als ervaren Business Intelligence consultant krijg je een vast dienstverband voor onbepaalde tijd, waarbij je veel inspraak hebt in de keuze van projecten en zelf de hoogte van je salaris kunt beïnvloeden.

Hoe dat werkt? Als consultant verdien je bij BIConsult 70 procent van wat we de klant factureren. Hoe groter je toegevoegde waarde bij de klant, hoe meer je dus verdient. Omdat je voor grote klanten werkt, kan dat stevig oplopen. Daarbij ben je altijd verzekerd van een vast basissalaris, zodat je je in geval van ziekte of het uitblijven van een opdracht geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast bieden wij een onkostenvergoeding, een lease regeling, flexibele employee benefits en een uitstekende vakantiedagenregeling.

Kom je ons team versterken?

Zoek je een organisatie die persoonlijk en betrokken is? Een organisatie die jouw ontwikkeling als specialist centraal stelt? Vind je het leuk de kans te krijgen om bij te dragen aan een flinke, maar bovenal kwalitatieve, groei van onze organisatie? En zoek je de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, en wil je daar dan ook naar worden beloond? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze Business Intelligence consultants? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren

Meer weten over deze vacature?