icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij BIConsult

Succes én werkplezier staan voorop bij BIConsult!

Vollof festival
Sluit video

Onze professionals krijgen bij ons de ruimte om zo goed mogelijk te presteren. Dat betekent bijvoorbeeld dat we rekening houden met hun thuissituatie. Wanneer zij privé drukker zijn, dan kunnen zij bijvoorbeeld tijdelijk minder uren werken, of zorgen we voor een opdracht dicht bij huis. Je bepaalt altijd zelf op welke opdracht je aan de slag gaat, die op dat moment past bij jouw situatie en ambities.

Sanne van der Hilst
Sanne van der Hilst /
Business Manager

Ervaar de prettige, informele sfeer

De professionals van BIConsult zijn allen HBO/WO+ opgeleid op het snijvlak van Business/Bedrijfskunde en ICT/Techniek. 

Zij zijn ambitieuze en gedreven vakmensen, maar de sfeer is informeel en vlot. Naast onze trainingen en kennissessies, organiseren we regelmatig uitjes voor de gezelligheid. Denk aan een bbq-workshop, varen op de grachten en informele borrels/diners.

Niets is verplicht en ik heb zelf in de hand bij wat voor opdrachtgever ik terecht kom. Er wordt echt geluisterd naar mijn wensen.
Jeroen van de Bovenkamp / Senior consultant BIConsult
Interview

“Ik heb nu de ruimte om de politiek in te gaan”

Bas Mastop moet er zelf ook om lachen. De route die hij aflegde richting Business Intelligence (BI) is niet echt logisch. Hij studeerde namelijk Internationale Betrekkingen. Niet bepaald een springplank voor IT-werk. Bas vertelt hoe zijn studie toch weer tot leven komt nu hij als midlancer bij BIConsult werkt. “Ik wil naast mijn werk de politiek in. Als midlancer heb ik de ruimte die hiervoor nodig is.”

Lees het interview
Uitje op het water
Kwartaalmeeting op de grachten in Utrecht
Uitje op het water
Kwartaalmeeting op de grachten in Utrecht
Feest bij BI
Zomerfeest van BIConsult en The Human Network
Fietsen
Lotte de Groote

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Kom je ons team versterken? Neem contact op!

Neem contact op met Lotte de Groote