icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij BIConsult

Persoonlijk vakmanschap onderscheidt onze specialisten

team

BIConsult is volledig gericht op de vakkennis van onze professionals. Kennis delen en steeds nieuwe kennis opdoen staan centraal. Als BIConsult geven we onze professionals alle ruimte om zich verder te ontwikkelen. Dat zorgt voor werkplezier waarvan kwaliteit een logisch gevolg is. Onze klanten profiteren daarvan.

Erik
Erik den Ouden /
Business Manager

De rol van expert

Onze professionals worden voornamelijk ingezet op inhoudelijke vraagstukken. Niet zozeer om hele projecten te managen, maar voor specifieke inhoudelijke knelpunten. Ze worden als expert toegevoegd aan projectgroepen.

Volledige focus op het vak

De zorg voor allerlei bijzaken nemen we weg. Zo kunnen onze professionals zich volledig focussen op de inhoud van hun vak. Ook is BIConsult de coach en sparringpartner van onze professionals. We dagen ze voortdurend uit om een volgende stap te maken. Het resultaat is dat we professionals in huis hebben van bijzondere klasse. Dankzij hun toegewijde vakmanschap onderscheidt BIConsult zich.

Onze experts zijn ondernemend. Ze denken mee, nemen verantwoordelijkheid en komen op basis van eigen visie en ervaring met voorstellen.
Erik den Ouden / Business Manager BIConsult

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Erik

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Kom je ons team versterken? Neem contact op!

Neem contact op met Erik den Ouden