icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij BIConsult
Nieuws 03/02/2020

Vijf vragen aan: Gerben Evers, Stagiair bij BIConsult

Gerben Evers, Stagiair Marketing

Dit is Gerben Evers, de nieuwe Stagiair Marketing van BIConsult.

Kun je jezelf voorstellen?
Ik ben Gerben Evers en ik ben de nieuwe marketing stagiair bij BIconsult. Ik kom uit Westbroek, een klein dorpje in Utrecht. Ik ben 18 jaar oud en ik ben bezig aan mijn tweede jaar van de studie Commerciële Economie op de Hogeschool Utrecht.

Naast mijn studie werk ik sinds oktober bij een aanhangerbedrijf in Maarssen. Ik loop vooral in de werkplaats maar ik help bijvoorbeeld ook bij de verhuur van aanhangwagens.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden maar ik hou er ook van om te mountainbiken. Verder ben ik erg creatief, ik hou er van om te tekenen en te ontwerpen.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik vind mijn studie erg leuk omdat ik lekker creatief kan zijn en makkelijk uit mijn woorden kan komen. Dit zijn twee eigenschappen die bij Marketing en Sales erg goed van pas komen. Verder is mijn studie erg breed, dus ik kan nog alle kanten op!

Waarom heb je gekozen voor BIConsult?
Ik stuitte op BIConsult via Studentenbureau en tijdens het eerste gesprek was er meteen een klik, de Business Managers waren super enthousiast. Ik kan bij BIConsult creatief zijn en mag veel initiatief nemen. Dit zijn twee aspecten waar ik veel waarde aan hecht.

Vertel eens iets leuks over jezelf?
Ik hou wel van een leuke grap en ik maak mensen graag aan het lachen. Ik kan serieus zijn maar ook weer niet te serieus.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik vind het leuk om creatief te zijn. Bijvoorbeeld bij het creëren van content, daar kijk ik erg naar uit. Ik hoop veel te leren van deze stage en heb er dan ook veel zin in.

overzicht nieuws

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op!