icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij BIConsult
Nieuws 10/10/2019

Vijf vragen aan: Ferry Schuiling van BIConsult

BI

Maak kennis met Ferry Schuiling, Business Intelligence Consultant bij BIConsult.

Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Ferry Schuiling, 50 jaar oud en ik woon in de Betuwe op een paar kilometer afstand van Arnhem. Ik ben daar geboren en getogen en woon samen met mijn vrouw en Cas en Sterre, een tweeling. Ik heb ook nog een oudere zoon Mats die al op zichzelf woont. Verder hebben we een hond, 4 katten en 5 kippen.

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Saxion hogeschool in Enschede en ben daarna bij verschillende werkgevers werkzaam geweest waaronder KPN, JYSK een retailer en mijn laatste  betrekking was NS. Bij NS heb ik 12 jaar gewerkt in verschillende rollen van Scrummaster tot BI Consultant.

Mijn passie is fietsen en met name mountainbiken en verder vind ik het heerlijk om een rondje hard te lopen. Lekker je hoofd leeg maken en fit voelen.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Eigenlijk ben ik bij toeval in de Business Intelligence gerold en daarna heb ik een gezonde passie ontwikkeld voor data en de toepassing daarvan. Data neemt een steeds belangrijkere rol in binnen het bedrijfsleven, niet alleen om sturing te geven, maar ook om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen. Mijn expertise ligt op het gebied van SAP datawarehousing en SAP HANA, maar ik vind het ook mooi om nieuwe tools en toepassingen te leren kennen.

Waarom heb je gekozen voor BIConsult?
Via een recruiter werd ik in contact gebracht met BIConsult. Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel. Ik heb de afgelopen jaren in vaste dienst gezeten bij de NS en het Midlance-concept sprak mij aan. Zelf invloed hebben op jouw opdrachten en ontwikkeling. Tot nu toe ook prettige collega’s ontmoet, dus vooralsnog wordt mijn eerste indruk bevestigd.

Wat is jouw drijfveer/motto?
Ik heb in mijn werkende leven al veel verschillende dingen gedaan. Ik moet nog een tijdje werken dus ik wil leuke dingen doen. Nieuwe bedrijven leren kennen en nieuwe collega’s. Ook dichter betrokken zijn bij de nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Je bent nooit te oud om te leren!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Het lijkt me leuk om bij verschillende bedrijven in de keuken te mogen kijken, zoals de Business Managers dat zo mooi zeggen. Deze stap is voor mij een nieuwe focus en dat geeft energie. Nieuwe mensen ontmoeten en waarde leveren voor de bedrijven waar je komt werken. Nieuwe dingen leren, dat houdt je scherp. 

Overzicht nieuws

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op!