icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 27/06/2019

Training Data Talents: aan de slag met Big Data met Microsoft Azure

Consult

Afgelopen donderdag kwamen de consultants van Data Talents bijeen voor het vervolg van de Data & Analytics training. De avond -georganiseerd door trainers Erik Fransen en Ferry Eijgel van Connected Data Group- bestond uit twee delen.

Het eerste gedeelte van de avond was gereserveerd voor een verdieping in de Big Data technologie en de inrichting van een Big Data oplossing. Ook werd er ingezoomd op Big Data Platform (storage & compute functie), de onderliggende technologie en de functionele inrichting.

Het tweede deel van de avond werkten de aanwezige professionals van Data Talents aan een case met Microsoft Azure. Het was een geslaagde én informatieve training.

BI
Het verbinden van data draait niet alleen om technologie. Het draait ook om mensen, sterker nog: data verbindt mensen om in complexe processen, organisaties en ketens het verschil te maken.
Trainer Erik Fransen / connecteddatagroup

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!