icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij BIConsult
Nieuws 03/06/2019

BIConsult verwelkomt Sanne: onze nieuwe Business Manager

bi

Begin juni start Sanne van der Hilst -naast Lotte en Erik- als derde Business Manager bij BIConsult. “Een fantastische uitdaging, gezien de groeiambitie van het bedrijf”, vertelt Sanne, “En het team bestaat inmiddels uit bijna 40 consultants: dus een derde persoon is geen overbodige luxe.” Sanne’s CV sluit naadloos aan: haar werkervaring van de afgelopen jaren lijkt in haar nieuwe functie te zijn samengesmolten. Want wat blijkt? Sanne heeft niet alleen ervaring met recruitment en sales, ze heeft de afgelopen negen jaar als consultant voornamelijk in het BI domein gewerkt.

“Het is in mijn nieuwe rol zeker een voordeel dat ik de doelgroep en markt goed ken.” vertelt Sanne enthousiast, die na jarenlang in de detachering te hebben gewerkt, zelf wel eens bij de klant wilde zitten. “Dus ging ik als projectmanager en scrum master steeds grotere BI-projecten doen en heb hierdoor inhoudelijke kennis opgedaan. Grappig feitje: weet je dat ik vier jaar geleden -in opdracht van Erik- een scrum-cursus heb gegeven aan het team van BIConsult?”

Sanne en Erik kennen elkaar uit de tijd van Capgemini, waar zij directe collega’s en sparringpartners waren. “We waren toen beiden resource manager en hadden een goede klik, waardoor we altijd contact hebben gehouden. Niet alleen gingen we geregeld lunchen, maar we keken ook steeds wat we zakelijk voor elkaar konden betekenen.” Toen Erik en Lotte op zoek gingen naar versterking, kwamen ze al snel bij Sanne uit.

“Dat kwam goed uit, want ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière”, vertelt Sanne. “En het is leuk dat ik al een aantal consultants van BIConsult ken: het is een kleine wereld. Het voelt alsof alles wat ik tot nu toe heb gedaan, bij elkaar komt. De BI-inhoud als consultant laat ik nu los, ik ga me volop storten op mijn rol als Business Manager”

Overzicht nieuws
Sanne van der Hilst
Sanne van der Hilst /
Business Manager

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op!