icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij BIConsult

Wij zijn BI & Data specialisten, van business tot techniek

BiConsult

Oog voor organisatie én techniek

In een omgeving die steeds sneller verandert, stellen wij organisaties in staat om betere beslissingen te nemen door datagedreven oplossingen aan te reiken. Denk daarbij aan thema’s zoals Analytics, Visualisatie, Self-service BI, Datawarehousing en Data engineering.

Onze kracht

Wij benaderen deze thema’s niet alleen vanuit puur technologisch perspectief. Ook kijken we naar de noodzakelijke organisatorische veranderingen. Zo voorkomen we dat er ruis of miscommunicatie ontstaat tussen IT/Business Intelligence en de business.

Technologieën

De professionals van BIConsult zijn gespecialiseerd in Microsoft Azure, Microsoft SQL Server (SSIS, SSAS, SSRS), PowerBI, Informatica Powercenter, Qlikview, SAP (BI, Hana, BW), SAS, Tableau, R en Python.

Breed scala aan rollen

Wij ondersteunen het volledige BI en Data domein (full stack) van business/functioneel tot en met techniek. Denk aan rollen als Product Owner, Business/Informatie Analist, Scrum Master, (Solution) Architect, Data Modelleur, Data Engineer en ETL Developer.
BIConsult is onze partner voor expertise op het gebied van Business Intelligence. Ik weet wat ik aan hen heb. Ze leveren altijd kwaliteit en schakelen snel!
Kay van Raak / Yacht
Erik

We zijn dé experts op het gebied van Business Intelligence. Benieuwd hoe onze specialisten het organisatieresultaat verbeteren?

Neem contact op met Erik den Ouden